Basisscholen Geel

VINDT EEN BASISSCHOOL IN GEEL

Een overzicht van alle scholen vind je terug op de website van het online aanmelden of via de website van de Stad Geel.

AANMELDEN VOOR EEN BASISSCHOOL IN GEEL

In Geel werken alle basisscholen met één centraal aanmeldingssysteem. Met een aanmelding laat je weten op welke school/scholen je jouw kind het liefst wil inschrijven
Het aanmeldingssysteem is voor iedereen die wil inschrijven in een Geelse basisschool. Dus niet enkel startende kleuters werken met het systeem, maar ook alle hogere leerjaren.

De huidige aanmeldingsprocedure is afgelopen.
Deze was voor ouders met een kind geboren in 2021, ouders die een andere school kiezen voor hun kind of ouders met een kind geboren voor 2021 en die nog niet ingeschreven zijn in een school. Je kon je kind online aanmelden voor een Geelse basisschool van 28 februari tot 21 maart 2023. 

Schooljaar 2024-2025
De nieuwe aanmeldingsprocedure voor het schooljaar 2024-2025, voor ouders met een kind geboren in 2022, gaat pas begin volgend jaar van start.
Meer informatie hierover volgt op een later tijdstip.

Schooljaar 2023-2024
Ben je nog op zoek naar een school voor het schooljaar 2023-2024, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met de school van jouw keuze. Online aanmelden is nu niet meer mogelijk, maar inschrijven in een school kan uiteraard nog wel.
De keuze is echter beperkt omdat je afhankelijk bent van de scholen die nog plaatsen vrij hebben.

Meer informatie vind je op de website https://www.geel.be/eerst-aanmelden-dan-inschrijven

 Aanmelden