Activiteiten

Opvoeden is leuk en boeiend, en soms ook eens lastig. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Deze activiteiten bieden je informatie, steun en contact met andere gezinnen.

Zoek je een activiteit om samen met je baby, kindje of jongere te doen. Of misschien een workshop voor jou als (groot)ouder? Of gewoon een moment om eens samen te komen en andere ouders te ontmoeten.

Doorloop dan zeker eens onderstaand aanbod en neem een kijkje in onze kalender.

VANAF JANUARI starten wij terug met het Well-being project. Een vernieuwd groepsaanbod voor jonge mama's en papa's. waarbij verschillende infosessies en workshops georganiseerd worden. 
Alle informatie daarover vind je op de pagina Well-being op deze website.

Verder zijn er ook een aantal organisaties die tal van trainingen of groepsbegeleiding organiseren voor jongere en/of oudere kinderen, maar ook voor ouders.

  • Zo zijn er weerbaarheidstrainingen georganiseerd door Zitdazo. Meer informatie daarover vind je op deze flyer.
  • Voor psychosociale groepsbegeleiding voor jongeren rond een brede waaier aan onderwerpen, kan je terecht bij o.a. CAW Kempen. Hun voorjaarsprogramma 2023 vind je hier.
  • CGG Kempen heeft een Baby-Peuterteam dat klaar staat voor ouders die een kindjes verwachten en ouders van kleintjes van (0-3j) die het wat moeilijker hebben en steun nodig hebben om de verbinding tussen ouder en kind veilig te laten groeien en hechten. Zie ook hun "algemene brochure" en hun "Groepsaanbod".

Vind je niet wat je zoekt of heb je vragen, neem dan contact met ons op.
We helpen je dan graag verder of helpen mee zoeken naar wat bij jou of jouw kind past.