Vrije Tijdsaanbod in Geel

Overzicht van het volledige vrije tijdsaanbod in Geel vind je op de website van Stad Geel.

 

SPORT- EN ONTSPANNING STAD GEEL:

 • Speelpleinen en speelbossen in Geel
  • Uiteraard heb je het gemeentelijk speelplein De Bogaard waar je ook in de leerboerderij een kijkje kan nemen.
  • Daarnaast heb je ook nog de speelbossen in de buurt waar je naar hartelust kan ravotten.
  • En dan vind je in Geel ook nog een hele reeks andere grote en kleinere speelpleinen die eveneens gratis toegankelijk zijn.
   Een overzicht vind je op de website van Stad Geel https://www.geel.be/speelpleinen, via de affiche of de QR code. Speelpleinen kaart
 • Jeugdcentrum Stad Geel
  Jongeren kunnen dan weer terecht in het jeugdcentrum De Bogaard. Hier kan je de dienst jeugd, jeugdhuis De Vonk, JAC Geel en de leerboerderij terugvinden. Naast het jeugdcentrum ligt speelplein De Bogaard met tal van speeltoestellen, picknickbanken en een skatepark.

 

HOBBY's STAD GEEL:

Op de website van de Stad Geel vind je een overzicht van alle verenigingen. Zowel jeugd- als sportverenigingen, maar ook muziekverenigingen en allerlei organisaties die zich zowel op jongeren of eerder op volwassen richten. 

VAKANTIE AANBOD STAD GEEL:

Jaarlijks wordt er een brochure gemaakt met een volledig overzicht van het zomeraanbod in de stad Geel.
Deze brochure ZOMERKRIEBELS kan je hier terugvinden zodra deze opgemaakt is.

Hou zeker de verschillende inschrijfdata in de gaten. Die zijn voor de verschillende organisaties anders. En tijdig inschrijven is voor sommige activiteiten wel noodzakelijk om een plaatsje te bemachtigen.

Uiteraard worden er ook tijdens de andere schoolvakanties kampjes of activiteiten georganiseerd.
Dit aanbod kan je op onderstaande websites terugvinden: • Vakantiekampen
  Het vakantie aanbod van de verschillende diensten in Stad Geel, kan je terug vinden op onderstaande website. Zowel de dienst vrije tijd als de dienst sport organiseren tijdens de vakantie allerlei kampjes. De dienst jeugd heeft een uitgewerkte Speelpleinwerking. En ook de buitenschoolse kinderopvang Bengelbende voorziet opvang en speelgelegenheid tijdens de vakantieperiode.
  https://www.geel.be/vakantieaanbod

 • Sportkampen
  Dienst Sport van Geel organiseren sportkampen in de krokusvakantie, paasvakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Informatie omtrent deze kampen en data vind je terug op de website van de Stad Geel. Hou zeker de inschrijvingsdata (en uren) in de gaten want snel zijn, is de boodschap!
  https://www.geel.be/sportkampen

 • G-Sportkamp
  - De dienst Sport van Geel voorziet ook een G-Sportkampje. Meer informatie vind je in de ZOMERKRIEBELS brochure terug.
  - Ook Sport Vlaanderen biedt G-Sportkampen aan waarvan Herentals. Meer informatie over de G-sportkampen in SV Herentals vind je op de webpagina via https://www.sport.vlaanderen/sportkampen/
  Selecteer in de balk links van het scherm ‘Herentals’ als locatie en duid het logo aan van ‘G-sportkampen.